سالاد با کلم و انار آبدار، خوشمزه و سالم است. هم کلم سفید تازه و هم کلم چینی برای این غذا عالی هستند.
این سالاد غیر معمول را می توان به سرعت برای ناهار یا شام آماده کرد و در میز جشن با وقار به نظر می رسد.
این سالاد بدون چربی است و برای افرادی که وزن دارند و در حال شمارش کالری هستند عالی است.
اما، اگر هنوز هم میخواهید چیز خوشمزهتری با انار داشته باشید، این دستور العملها را امتحان کنید.
سالاد کلم انار یک سالاد فوق العاده ساده، و رنگارنگ و خوشمزه است که می تواند یک افزودنی عالی برای هر سفره تعطیلات باشد و به دلیل اینکه طرز تهیه سالاد انار و کلم سفید بسیار آسان و راحت می باشد می تواند یک سالاد آسان برای لحظه آخری باشد.
در ادامه با طرز تهیه این سالاد با ما همراه باشد:
- 6-8 فنجان کلم خرد شده
- 1 فنجان کرفس نازک ورقه شده
- 1/4 فنجان مایونز
- 3/4 قاشق چایخوری نمک دریا
- 1 قاشق چایخوری دانه کرفس
- 1 قاشق چایخوری فلفل لیمو
- شکر 1 ق غ
- 1/2 قاشق چایخوری شوید (خشک) در صورت تازه استفاده کنید 1 قاشق غذاخوری ریز خرد شده
- 5 قاشق چایخوری سرکه برنج
- 1 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده
- 1/3 فنجان تکه های انبه تازه (یا یخ زده) خرد شده و له شده
- 1 فنجان دانه انار
- فلفل درشت آسیاب شده (اختیاری)
در یک کاسه بزرگ، کلم و کرفس را با هم مخلوط کنید.
سس مایونز، نمک، دانه های کرفس، فلفل لیمو، شکر، شوید، سرکه، زنجبیل و انبه را در غذاساز بریزید و در مایع غلیظی بریزید.
روی کلم، کرفس بریزید، بریزید و خوب مخلوط کنید.
در آخر دانه های انار را به آرامی داخل آن بریزید.
در آخر دانه های انار را به آرامی داخل آن بریزید.
حدود 30+ دقیقه قبل از سرو در یخچال بگذارید.
توجه: می توانید کلم ناپا را با مقداری بوکچوی نازک برش داده شده جایگزین کنید و طعم آسیایی بیشتری به آن بدهید.