در این روز استرالیا، اگر پوشش خبری تحقیقاتی را که اخیراً در مجله انجمن پزشکی آمریکا منتشر شده است، خوانده باشید، ممکن است وقتی سوسیسهای کمی کربنشده یا تکههای گوشت بره را روی یک بشقاب ملامین میکوبید، کمی عصبی شوید.
آیا بیشتر از خوراکی که با سس گوجه فرنگی در انتظارش بودید، دریافت خواهید کرد؟ آیا کمک بیشتری از ملامین دریافت خواهید کرد؟
ملامین ماده شیمیایی پایه ای است که ظروف پلاستیکی ملامینه مقاومی را می سازد که ما به دلیل دوام آن بسیار دوست داریم.
ملامین (ماده شیمیایی پایه) همچنین به عنوان یک تقلب مرکز فروش تابلو دکوراتیو در تهران غیرقانونی در غذای حیوانات خانگی و شیر کودکان بدنام است.
رویداد آلودگی شیر منجر به مرگ شش کودک و مشکلات کلیوی در بسیاری دیگر شد.
سطوح ملامینی که باعث این مرکز فروش فوم سرد در تهران مشکلات شده بود بسیار بالاتر از آن چیزی بود که ما احتمالاً از رژیم غذایی معمول خود مصرف می کنیم. با این حال، مصرف طولانی مدت سطوح پایین ملامین ممکن است با افزایش خطر ابتلا به سنگ کلیه مرتبط باشد (اگرچه کاهش بروز سنگ کلیه در زنان شواهدی بر خلاف این ایده است).
در وهله اول ملامین را از کجا تهیه کنیم؟ برخی تحقیقات نشان داده اند که قرار دادن مایعات بسیار داغ (آب مقطر و اسید استیک) در ظرف پلاستیکی ملامینه به مدت 30 دقیقه می تواند باعث نفوذ ملامین به آن مایعات شود.
با این حال، این اثر تنها در دماهای 60 درجه سانتیگراد و بالاتر واقعاً قابل توجه است، با بالاترین سطح زمانی که مایعات به مدت 30 دقیقه در دمای 90 درجه سانتیگراد نگهداری می شوند.
ارتباط این با وعده غذایی استاندارد نامشخص است.
مقاله جدید وو و همکاران مطالعه مرتبط تری در مورد قرار گرفتن در نامه اداری در مورد مشکلات مدرسه معرض ملامین از غذا ارائه می دهد.
وو و همکاران نشان می دهند که سوپ داغ (90 درجه) ملامین را از کاسه های سوپ پلاستیکی ملامینه شسته و این ملامین توسط بدن جذب شده و از طریق ادرار دفع می شود.
- منابع:
- تبلیغات: