وقتی در حال آشپزی هستید، هیچ همبرگر یا هات داگ بدون ترشی کامل نیست. برخی از مردم ترد تند نیزه شوید را دوست دارند. برخی دیگر طعم شیرین ترشی را ترجیح می دهند. برخی دیگر ممکن است در حاشیه زندگی کنند و ترشی چاشنی داشته باشند.
شکی نیست که همه این خیارشور قوطی طعم خوشمزه ای دارند. اما آیا آنها برای شما خوب هستند؟ همیشه نه، باور کنید یا نه.
آیا ترشی ها سالم هستند؟
همه چیز به این بستگی دارد که چه نوع ترشی می خورید و اینکه آیا از قبل شرایط سلامتی دارید یا خیر.
از طرفی، ترشی ها که از خیار تهیه می شوند معمولاً یک غذای کم کالری و کم چرب هستند. آنها همچنین منبع فیبر و همچنین ویتامین های A و K هستند. و مانند همه سبزیجات و میوه ها، آنتی اکسیدان دارند.
اما متخصص تغذیه Devon Peart، MHSc، BASc، RD، میگوید ترشیها ممکن است بهترین گزینه برای همه نباشند. به عنوان مثال، ترشی های شیرین می توانند قند زیادی داشته باشند، در حالی که ترشی شوید دارای سدیم بسیار بسیار بالایی هستند.
پیرت میگوید: «یک ترشی شوید بزرگ بیش از دو سوم مقدار ایدهآل سدیمی دارد که یک بزرگسال باید در یک روز کامل داشته باشد. اگر فشار خون بالا دارید یا مشکلات قلبی عروقی یا قلبی دارید، ترشی بهترین انتخاب نیست. این به خاطر سطح سدیم است.»
ترشی های تخمیری در مقابل ترشی های معمولی
طرز تهیه ترشی ها نیز میزان سلامت آنها را تعیین می کند.
تخمیر
تخمیر یکی از روش های نگهداری است. ترشی های تهیه شده از طریق تخمیر در مقایسه با ترشی های تخمیر نشده فواید سلامتی بیشتری دارند. Peart خاطرنشان می کند: “اگر آنها تخمیر شوند، منبع خوبی از پروبیوتیک ها هستند.” پروبیوتیک ها فواید سلامتی بسیار قوی دارند، مانند مفید بودن برای مغز و سلامت روده.
ترشی های تخمیر شده را در شیشه های دربسته با آب نمک و آب بسته بندی می کنند و سپس برای مدت طولانی در دمای اتاق می گذارند. یک واکنش شیمیایی که بین باکتری ها و قندهای طبیعی موجود در غذا رخ می دهد، اسید لاکتیک ایجاد می کند که ترشی ها را برای مدت طولانی تری تازه نگه می دارد.